top of page

4a. Jornada Joc i Educació al Pirineu 

En el marc del Festival del Joc del Pirineu se celebrarà la 4a. "Jornada de Joc i Educació del Pirineu"  el  dissabte  7 de març al  Col·legi  La Salle de La Seu d'Urgell.  

 

Des de fa temps la nostra escola està impulsant el "Projecte Joc", que integra l'aprenentatge en joc i la gamificació en les diferents etapes, des d’infantil a Cicles Formatius, passant per Primària i ESO. 

L'escola, doncs, vol potenciar aquest projecte organitzant aquesta Jornada que s'emmarca dins les diferents activitats que es duran a terme en el Festival del Joc del Pirineu els dies 6, 7 i 8 de març del 2020.

 

Professorat que utilitza el rol a l’aula compartiran les seves experiències i donaran indicacions bàsiques per tenir una primera impressió de com el rol pot participar en el dia a dia a l’aula. Alhora, tindrem la sort de tenir a Pepe Pedraz, especialista en l'estudi, disseny i divulgació d'experiències basades en jocs que ens farà un taller molt interessant. 

La Jornada té el suport de la Universitat de Lleida (Institut de Ciències de l'Educació) i tots els participants rebran un certificat de formació de 15 hores. 

Pirijoc-ok.jpg
piri4.jpg
piri3.jpg

Programa 

DISSABTE 7 DE MARÇ

"4a. Jornada del Joc i Educació al Pirineu"

 

9h- 9:30h Benvinguda

 

9:30h Presentació de la Jornada a càrrec de la Directora del Centre (Anna Sansa) i la Coordinadora Pedagògica (Meritxell Nieto)

 

9:45h  Tallers per etapes 

- Infantil: David Díaz i Òscar de Paula

- Primària: Sergi Sánchez

- ESO: Natxo Maté i Maria Sabiote

11h - 11:30h Esmorzar

11:30h - 13:30h El poder del rol a càrrec de Pepe Pedraz 

13:30h - 15h00 Dinar

15:00h-17:30h Experiència de Rol 

17:30h - 18:00h Tancament de la Jornada 

piri2.jpg
piri4.jpg
piri 1.jpg
piri2.jpg
News

NATXO MATÉ 

Raúl Garcia

MARIA SABIOTE

@focdencenalls

Barcelona 

JOSE PASCUAL

@Jose_PC_

Girona 

Jan Gonzalo

@jangonzalo1

Features

Ponents 

PEPE PEDRAZ

pepe pedraz.png

Especialista en l'estudi, disseny i divulgació d'experiències basades en jocs a  alaluzdeunabombilla. Creador de Funnynnovation Academy. Dissenyador en Estudio All the Little Lights. Autor d' "Aprende Jugando" y "New Life". Formador de Formadores. Màster en Gamificaciói i Narrativa Transmèdia

MARIA SABIOTE

Professora de Secundària de l'àmbit social. Ha desenvolupat projectes de Gamificació com "The other earth", "El misteri de Caravaggio" i "Aprenents de Miquel Àngel"

NATXO MATÉ 

​ÒSCAR DE PAULA 

foto oscar.jpg

SERGI SÁNCHEZ

Professor d'Història i Cap d'estudis de l'IES Leopoldo Querol de Vinaròs. Gran aficionat als jocs de rol i de taula.  Creu que sense diversió no hi ha aprenentatge i, per tant, és un personatge multiclasse, barreja d'explorador i docent a la recerca d'experiències pedagògiques significatives per als seus alumnes.  Per això, tracta de provar tots els recursos que té l'abast donant a conèxier el resultat dels seus experiments en les xarxes socials, especialment en el seu blog 1d10 en la mochila, y col.laborant en diversos llibres i publicacions.

 

 

 

Professor de FEDAC-Montcada, i membre de l'equip R+I+D de FEDAC. Treballa amb la gamificació com a metodologia d'aprenentatge per portar diferents dinàmiques de classe.  Ha desenvolupat projectes per incentivar la lectura a Ed. Primària (Reader War's i Giorgio's Pizza). Actualment, descobrint el potecional del rol a Ed. Infantil 

DAVID DÍAZ

foto sergi.jpg
foto david diaz.jpg

Professor de Primària de l'Escola Can Sorts de Setmenat. Treballa amb la gamificació i els jocs de rol. Defensor de la pedagogia creativa. Ha desenvolupat projectes de gamificació com Star Dojo Wars i The Cooking Dojos Adventure. Actualment, desobrint el potencial de rol al curs de 4t  Primària.   

Educador en el lleure, ludotecari i matemàtic. Encarregat de la secció de rol infantil de l'entitat ALC Stronghold (Barcelona).  

Inscripció 

Per tal d'inscriure't a la 4a Jornada de Joc i Educació has de formalitzar la

inscripció marcant l'opció que més t'interessi. Veuràs que  pots reservar la teva estada a l'Alberg de l'escola i així aprofitar al màxim el cap de setmana i les activitats del Festival del Joc del Pirineu. 

 

Un cop feta la inscripció, rebràs un correu electrònic de confirmació i podràs fer el pagament corresponent. La inscripció als tallers dependrà de l'etapa on t'hagis inscrit. 

 

         Tots els participants rebreu un certificat de formació de 15h a càrrec de la

Universitat de Lleida (ICE - Institut de Ciències de l'Eudació)

Qualsevol dubte, contacta amb nosaltres 

PLACES LIMITADES

Per tal d'inscriure't a la 2a Jornada de Joc i Educació has de formalitzar la inscripció marcant les opcions que vulguis. Un cop feta, rebràs un correu electrònic de confirmació i podràs fer el pagament corresponent. La inscripció als tallers es farà el mateix dia de la Jornada per ordre d'arribada. 

Tots els participants rebran un certificat de formació de 10h a càrrec de la Universitat de Lleida (ICE - Institut de Ciències de l'Eudació)

Per tal d'inscriure't a la 2a Jornada de Joc i Educació has de formalitzar la inscripció marcant les opcions que vulguis. Un cop feta, rebràs un correu electrònic de confirmació i podràs fer el pagament corresponent. La inscripció als tallers es farà el mateix dia de la Jornada per ordre d'arribada. 

Tots els participants rebran un certificat de formació de 10h a càrrec de la Universitat de Lleida (ICE - Institut de Ciències de l'Eudació)

PLACES LIMITADES

Review

T'apuntes?

Organitzadors de la Jornada:        

Ajuda'ns a fer difusió de la jornada compartint la teva participació i utilitzant a les xarxes socials els hashtags

#Pirijoc i #Gamificurs

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

3a. Jornada Joc i Educació del Pirineu © 2018 by Col·legi La Salle La Seu d'Urgell 

bottom of page